De komende week gaat Loosduinen weer he-le-maal los!
Loosduinen Gaat Los vertelt, vermaakt, en verbindt in een vijfdaags cultureel festival voor alle stadsdeelbewoners.

Op verschillende locaties worden bewoners verrast met bijzondere optredens, exposities en activiteiten. Vijf dagen lang is er o.a. theater in de Abdijkerk, muziek bij molen De Korenaer, een kunstexpositie in de bibliotheek, en een concert in het Hofstad Lyceum. Er zit voor iedereen wel iets leuks bij.

Zingt u mee?

Dit jaar staan niet alleen artiesten en kunstenaars op het podium, maar ú ook! Speciaal voor het festival heeft Gregor Bak een lied geschreven: Ode aan Loosduinen. Dit lied wordt gepresenteerd tijdens de festivalopening op 2 november, waarbij zo veel mogelijk mensen meezingen.
Hier kunt u het lied alvast beluisteren:

Iedereen is uitgenodigd om dit lied te komen zingen tijdens de opening van het festival, op woensdag 2 november om 11:00 uur in Winkelcentrum Waldeck. Zingt u mee?

Er is ook een open repetitie-avond in Bibliotheek Nieuw Waldeck op dinsdag 1 november. Reserveren hiervoor kan via de website van de bibliotheek.

Het volledige festivalprogramma wordt in oktober bekend gemaakt. Het festival is gratis te bezoeken. Sommige evenementen vragen een kleine vergoeding.

Tot ziens bij Loosduinen Gaat Los!

Zie hier eerder reportages van Loosduinen Gaat Los bij TV-Loosduinen