Vanaf vandaag 17.00 uur TV West de eerste van drie delen over Loosduinen. In de eerste aflevering o.a. de Puchclub Loosduinen en de Loosduinse QR tegels.

In de nieuwe Tv serie Bij ons in …….. die vanaf 10 maart a.s. bij Omroep West wordt uitgezonden, wandelt presentator Fred Zuiderwijk door alle acht stadsdelen van Den Haag, waar hij betrokken en inspirerende inwoners ontmoet en hij mooie en unieke wijk- en buurtgerelateerde initiatieven en activiteiten bezoekt.

Foto: Grace Mertens

Fred begint zijn wandeling in het stadsdeel Loosduinen. In de eerste aflevering gaat Fred op visite bij het grootste popcentrum van Den Haag, komt hij op een heel aparte wijze alles te weten over bijzondere plekken in Loosduinen, gaat Fred met de Loosduinse Puchclub terug naar de roerige jaren zestig en zien we dat Loosduinen hoog bezoek krijgt.

In de tweede aflevering van Bij ons in Loosduinen staat Fred stil bij de slag om Ockenburg, bezoekt hij de unieke keuken van Villa Bijzonder, neemt hij een kijkje bij de collega’s van Tv Loosduinen en is hij bij het afscheid van een ware Loosduinse Icoon: Tandarts Blok.

In de laatste aflevering van Bij ons in Loosduinen zien we Fred in molen de Korenaer, speelt hij een potje klaverjasssen met een paar Loosduinse senioren, maakt hij nader kennis met de commissie Loosduinen om tenslotte samen met mensen met een beperking de spieren wat losser te maken bij de voetbalvereniging PGS Vogel.