Nieuwe-gevallen-Coronavirus

In Nederland gelden nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd.

Het uitgangspunt voor de gemeente Den Haag is dat de gemeente zo veel mogelijk doorgaat met de normale dienstverlening. Zodra er aanleiding toe is, geeft de gemeente een update over wat de ontwikkelingen voor Den Haag betekenen.

Stadsboerderijen

Alle stadsboerderijen zijn voor bezoekers gesloten tot en met 6 april. Dit heeft de gemeente besloten in het belang van de gezondheid van de bezoekers en de verzorgers van de dieren. Dat betekent dat alle geplande activiteiten niet doorgaan op de stadsboerderijen.

Inzameling huishoudelijk afval

Uw huishoudelijk afval wordt zoals u gewend bent opgehaald door de Haagse Milieu Services (HMS).

Grofvuil, groot tuinafval en bouw- en sloopafval kunt u naar een afvalbrengstationbrengen. Deze zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend. Afvalbrengstation De Werf is vanaf 21 tot 30 maart gesloten. 

Lukt het niet om zelf uw grofvuil of tuinafval weg te brengen? Maak dan een gratis afspraak om het op te laten halen. Bouw- en sloopafval kunt u tegen betaling laten ophalen. Hiervoor maakt u een aparte afspraak.